Nå ambisiøse mål mer effektivt med FLYT

Velkommen!

Du vil nå lære en fantastisk snarvei, som gjør veien mot målet kortere og raskere – OG resultatene blir bedre. Hemmeligheten er nemlig FLYT.

FLYT er når du er på ditt beste. Det å forstå hvordan du effektivt kan bruke FLYT for å optimalisere resultatene dine – på en måte som gir energi og økt grad av tillit.

Kurset inneholder en personlig FLYT-analyse slik at du forstår hvordan du lettest kommer i FLYT. Analysen gir deg din unike FLYT profil, samt en personlig rapport. Kurset består av ni moduler, leksjoner, quizer, øvelser og til slutt en handlingsplan som du skal sette sammen.

Det handler ikke om at du skal forandre deg. Det handler om å frigjøre det potensiale du har, dine talentene og din kompetanse.

Du vil lære måloppnåelse på en ny og annerledes måte – med mer energi og i FLYT!

 

Modules

Introduksjon FLYT

Både på jobb og ellers i livet handler det om å nå resultater. Det å se effekt av den innsatsen du gjør. Ønsker du et taktskifte som gjør at du presterer optimalt og når ambisiøse mål? Hemmeligheten er å forstå hva som får deg i FLYT - og hvordan bruke denne kunnskapen til å gjøre veien mot målet raskere, kortere og fylt med energi og glede. Gled deg til et innholdsrikt, praktisk og engasjerende kurs!

Lessons

Talent Dynamics FLYT-modell

For å kunne jobbe effektivt med FLYT som en ressurs er det viktig å få kartlagt, og forstå, hva som skal til for å få både enkeltpersoner og team i FLYT. Vi bruker verktøyet Talent Dynamics FLYT-analyse som er en ledende metode for kartlegging av FLYT. Verktøyet er utviklet av Roger James Hamilton og er basert på lang tradisjon og forskning med bakgrunn i det 5000 år gamle I Ching skapt av kinesiske keisere og læremestere. Verktøyet benyttes i dag i bedrifter og organisasjoner i store deler av verden. I denne modulen vil du få innsikt og forståelse av egen og andres FLYT-profil. For hver profil finnes det unike strategier for hvordan raskest komme i FLYT, hvilke roller, oppgaver og aktiviteter som gir energi og hva som stjeler energi. Det viktigste for å bygge verdier er å maksimere egne naturlige styrker og de tingene som er lystbetont, og dermed ha energi og drivkraft til å møte de utfordringene som kommer. Når personer, team og bedrifter er i FLYT vil det naturlig nok også øke graden av tillit.

Lessons

Oppsummering FLYT

Fantastisk! Ved hjelp av FLYT, ny kunnskap og effektiv implementering er du nå et lang skritt videre på veien mot målet ditt. Du har lært viktige og nyttige verktøy som du kan bruke og implementere både på jobb og privat. Ved å bruke dine unike talenter og evner på en optimal måte akselererer du veien mot målet.

Lessons