Skriv bedre

Or log in to access your purchased courses

Kurset gir deg en praktisk opplæring i hvordan du kan skrive bedre på jobben.

Kurset bruker eksempler fra offentlige tekster og private bedrifter, vedtak, e-poster og brev. Eksemplene fungerer på to måter: I første omgang ser vi på originalteksten og kommer med forslag til forbedring. Deretter forklarer vi hva som er endret – og hvorfor. I tillegg lærer du hvordan du selv kan endre teksten din.

Nordmenn som skriver fortsetter å gjøre de samme feilene gang på gang. I grammatikkdelen setter vi en stopper for dette. 

Du vil merke  at alt er praktisk lagt opp. Ingen høytflygende teorier – kun konkrete teknikker og knep som du kan ta i bruk med en gang.

Etter hver fullførte leksjon, må du svare på noen enkle skriveoppgaver. Du får også  en rekke oppfølgingsspørsmål du kan besvare på nettet. I tillegg kan du når som helst sende inn spørsmål og delta på forumet vårt.

Månedens skriveråd på e-posten din

Læring er endring av adferd. For å hjelpe deg i jobbhverdagen, tilbyr vi månedens skriveråd. Om du ønsker det, får du hver måned  en e-post med ett skriveråd. Skriverådet er både en påminnelse og en repetisjon av kurset. Tilbudet varer i ett år.
 

Modules