Posted on

Lansering av Se og Lær- en markedsplass for onlinekurs

Teamet bak Se og Lær har i sommer jobbet hardt med å utvikle Norges første markedsplass for onlinekurs.

Onsdag 10. September var det klart for at stortingsrepresentant Jørund Rytman, og medlem av Stortingets næringskomitè gjorde den offisielle åpningen av Se og Lær- en markedsplass for onlinekurs.

 lansering4

En god lansering av Se og Lær

Jørund Rytman Stortingsrepresentant, FRP, medlem av næringskomitenJørund Rytman holdt en inspirerende tale om det å dele sin kunnskap og utvikle den videre slik at man når de målene man ønsker. For  Se og Lær så er det akkurat dette det handler om, nemlig å hjelpe våre kursholdere som er spesialister i sine felt å dele sin kunnskap via onlinekurs på en enkel og effektiv måte. Og ikke minst å gi mennesker over hele Norge muligheten til å lære når se selv måtte ønske på norsk!

 

Produsert 23 onlinekurs 

Så langt har vi sammen med dyktige fagmennesker produsert 23 onlinekurs. Det har vært en lang og kreativ prosess fra kurs som har vært holdt live, til pedagogiske og spennende onlinekurs. Så det var utrolig moro å se så mange glade kursholdere på åpningen, som var klare til å dele sin kunnskap digitalt med det norske folk. Se og Lær ble åpent ved at Jørund Rytman trykte på knappen slik at websiden gikk fra hvitt til en side hvor kunnskapen er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Deltakere på åpningen av Se og Lær en markedsplass for onlinekurs 

Mini live kurs fra online kursholdere

Vi var så heldige at flere av våre kursholdere holdt ”minikurs” hvor de delte litt av kunnskapen fra onlinekursene.

Nancy Sporsheim fra Madalon snakket om hvordan interiør med fargen rødt påvirker helsen vår.

Nancy Sporsheim fra Madalon 

Sonja Jensen kom med gode tips for hvordan man kan gi en bedre presentasjon uten å stå der tørr i munnen og tenke at man heller skulle være et annet sted.

Sonja Jensen

 

Ingunn Aursnes og Victoria Aase fra Nagare snakket om hvordan vi kan få bedre flyt i hverdagen vår.

Ingunn Aursnes og Victoria Aase fra Nagare 

Steinar Jensen avsluttet med å fortelle om hvordan god service og arbeidet til teamet bak Se og Lær skal gjøre sitt for at onlinekursene skal komme ut til det norske folk.

Steinar Jensen 

Veien videre for Se og Lær

For teamet bak Se og Lær er det viktig og ikke hvile på laurbærene, vi har flere kurs som skal produseres innen mange spennende temaer og fagfelt.

Vi håper at du kommer til å følge oss  videre.

Og hvis du har noen ideer eller kommentarer blir vi utrolig glade for innspill.

Jørund Rytman og Peder Songedal

 

Tusen takk til alle dere som har gjort dette mulig for oss. Ingen nevnt ingen glemt ,for uten dere alle hadde vi ikke vært her i dag!

 

Hilsen 

Peder og Sture