Posted on

Nye kursholdere på Se og Lær

Kursholder i Premier Pro CC Hans Otto Nesbø

Kursholdere på Se og LærDet er mange utrolig flinke kursholdere som ikke kommer ut til det norske folk. Dette ønsker vi i Se og Lær å gjøre noe med. Vi har nå bestemt at vi skal slippe til andre nye kursholdere, la Se og Lær Fotokurs bli en ”markedsplass” hvor flere kan selge sine kurs uten å måtte bruke all tid på det tekniske slik vi har gjort, men kunne konsentrere seg om å lage best mulige kurs. 

 

Vi ønsker flere dyktige nye kursholdere

Vi er nå i samtale med flere dyktige fotografer og kursholdere som ønsker å legge ut kurs i tiden som kommer. Vi kommer til å jobbe med disse for å skape best mulig online kurs. 

 

Nytt kurs i Premier Pro CC

Kursholder i Premier Pro CC Hans Otto Nesbø
Kursholder i Premier Pro CC Hans Otto Nesbø

Først ut er Hans Otto Nesbø. Han har lang erfaring som kursholder og jobber nå med et kurs i Premier CC som kommer til å bli tilgengelig på Se og Lær. Hans Otto er fotograf, men har de siste årene jobbet mest som lærer i videoredigering og etterbehandling av bilder. Vi kommer med mer info om dette og flere spennende kursholdere om ikke lenge. Les mer her.

 

Hva skjer med medlemmene

Hva skjer med Se og Lærs medlemmer? Dere kommer fortsatt til å få alt som lages av kurs fra Peder og Sture som en del av Se og Lær Fotokurs sin Gullpakke. Men kurs laget av andre og solgt på Se og Lær vil dessverre ikke være en del av dette, men vi tror at det kan komme noen eksklusive tilbud også på de andre kursene til dere. Vi tror dette vil gi et mye bedre tilbud til både våre medlemmer og andre. Man vil nå få muligheten til å kjøpe enkelte kurs og ikke bare vår gullpakke.

 

Hvem kommer til å lage kurs på Se og Lær

Hvem vil få selge kurs på Se og Lær? Vi kommer til å jobbe for å finne de beste fotografene og kursholderen som ønsker å lage online kurs. Hvis du har noen ønsker eller tips om mennesker vi bør snakke med, så tas de i mot med takk. Tips oss her!

Hilsen 

Peder og Sture 

pederogsture_seoglaer_forside