Posted on

Nyhetsmail 30 Juli 2012

 

 

Dette er en nyhetsmail fra Se og Lær Foto. Du er enten kursmedlem hos Se og Lær Foto eller du har meldt deg på dette nyhetsbrevet. Hvis du ikke ønsker å motta nyhetsbrevet lenger vennligst klikk på linken nederst på siden. Hvis du er kursmedlem må du gjøre dette på websiden.

Hvis du ikke ser bildene vennligst klikk her.


Se og Lær Fotokurs sitt introduksjon / sommertilbud ender 31.7.
Kjøp et år nå for kun kr 690,-

Sommertilbud 1 år for kr 690,-


10 Fototips til deg som ønske gode sommerbilder

gode bilder i sommer regnNå skinner solen ute og motiver for gode sommerbilder er overalt. Med disse 10 enkle tipsene vil du kunne ta sommerbilder som du kan glede deg til å vise venner og familie når solen ikke skinner.

Fototips 1 Ha med deg kamera

Det er vanskelig å ta gode sommerbilder uten kamera og hvor ofte har du ikke sett ungene gjøre noe helt utrolig eller den rareste personen du noen gang har møtt. Og du har ikke med deg kamera…ja, vi har jo mobilkamera, men det har ikke den riktige kvaliteten eller mulighetene som et ekte kamera har. Men, hvis du har med deg et lite kompaktkamera i lomma har du muligheten til å knipse noen bilder og du får de gode sommerbildene som du kan dele med venner og famille.

Les flere tips om hvordan du kan ta gode sommerbilder


Det er snart slutt på Se og Lær sitt introduksjons sommertilbud! 31.7 er siste dagen du kan kjøpe et helt år for kun kr 690,- Normal årspris er 1490,- så benytt deg av muligheten nå!

Sommertilbud 1 år for kr 690,-

Vi har 30 dages 100% fornøyd garanti!

Så hvis du ikke er fornøyd så bare si i fra og du får alle pengene tilbake.

Hva er den vanligste feilen folk som ikke har gått på Photoshopkurs gjør og hvordan unngår du og gjøre denne feilen.

Ta vare på kamera i regnDet er ikke vanskelig å lage gode bilder i Photoshop! Med enkle triks klarer du å gjøre bildene dine freshe og fine. Men, mange som ikke har gått Photoshopkurs gjør den samme enkle feilen, de setter ikke sort- og hvitpunkt. Her viser vi deg hvordan du fikser denne enkle feilen.

Hvorfor ser bildene dine grå og triste ut.

Vi ønsker alle bilder som ser freshe, klare, skarpe og fine ut, men digitale bilder er allerede fra starten av litt grå, flate og triste. Ikke akkurat hva vi ønsker, men det er ikke vanskelig å fikse når du sitter og photoshopper litt.
DET SKAL VÆRE SORT OG HVITT I ALLE BILDER!!! Kverulanten i deg sier kanskje ”…jaaa…meeeen…det var jo i sort/hvitt bilder og ikke farge, og jeg liker hi-key bilder.” Ja, alle regler har sine unntak, men selv i mange av de supergode hi-key og low-key bildene så er det et sort og et hvitt punkt.  Min gamle fotolærer i Rochester sa at du godt kan kappe hodet av noen så lenge du gjør det bevisst og selv om dette ikke var noe Photoshopkurs gjelder det også i dette tilfellet.

Les mer om hvordan du enkelt kan lage bedre bilder i Photoshop


Vi jobber nå med og gjøre ferdig fotogrunnkurset, vi har lagt ut flere av delene men det tar tid og lage et godt kurs. Fra uke 31 når det er barnehage og mindre ferie forpliktelser fra familie og venner, så vil vi jobbe enda hardere og det vil komme ut mange flere deler! Så om ikke lenge vil du ha tilgang til hele Se og Lærs fotogrunnkurs.

Inntil alt er ute håper vi at det blir masse sol og godt vær slik at du kan kose deg ute, men hvis regnet strømmer ned så kan du lære deg Photoshop eller avansert bruk av blits på Se og Lær Fotokurs.  Eller hva med å vise noen av bildene du har tatt i Se og Lærs sitt forum?

Vi har flere ider for kommende kurs men hvis du har noen ønsker om temaer for kurs utover høste og vinter, så bruk gjerne forumet slik at vi kan få vite hvilke typer foto som interesserer deg.

Sommerhilsen

Peder og Sture

Siste dager av sommertilbud kun kr 690 frem til og med 31.7