Posted on

Nyhetsmail 30 juni 2012

 

 

Dette er en nyhetsmail fra Se og Lær Foto. Du er enten kursmedlem hos Se og Lær Foto eller du har meldt deg på dette nyhetsbrevet. Hvis du ikke ønsker å motta nyhetsbrevet lenger vennligst klikk på linken nederst på siden. Hvis du er kursmedlem må du gjøre dette på websiden.


Tips om hvordan du tar de gode bilder i sommerregnet

og hva du kan ta bilder av

gode bilder i sommer regnDet er lett å se på værmeldingen i sommer og bli deprimert. ”Varsler enorme mengder nedbør”, ”Varsler oversvømmelse og jordskred” er ikke de overskriftene jeg liker å lese når kalenderen sier at jeg heller burde snues hvert 30. minutt og smøres med grillolje.  Men, for oss som liker å ta bilder gir dette også mange muligheter. For fint «steikevær» er ikke nødvendigvis det været som gir de mest spennende eller beste bildene.

For nå kommer det dramatiske og spennende været med refleksjoner, farger og liv og du kan få gode bilder i sommer regn, som du bare kan drømme om når solen skinner.

Les mer om hvordan du kan ta gode bilder i sommerregnet.


 

Sommertilbud 1 år for kr 690,-Det er sommer og vi i Se og Lær har et supert sommertilbud! For et helt år med alle kursene som er og kommer koster det bare 690,-
Tilbudet gjelder ut juli. Normal årspris er 1490,-


Ta vare på kamera ditt når det regner

Ta vare på kamera i regnRegn og elektronikk er ikke alltid en god kombinasjon for kamera ditt, men det finnes løsninger.

Mange av dagens kamera tåler faktisk ganske mye fukt, men da må alle luker og plugger være helt igjen. Ofte er ikke det nok for å sikre det nye speilrefleks- kameraet helt. Det er enkle ting du kan gjøre for å sikre kameraet ditt, uten at du trenge å kjøpe et undervannshus.

Ta vare på kamerautstyret ditt

Ikke ta kamera opp av bag eller sekk, før du må jo kortere tid i regn jo bedre.

Sjekk at gummien over USB kontakten og andre luker er helt på plass, hvis ikke kommer det raskt inn fukt selv om det ikke er direkte regn på kameraet. Dette er super viktig også om det ikke regner hvis du er i litt fuktig klima

Les mer om hvordan du kan ta vare på kameraet ditt når det regner


 

VI jobber videre med Se og Lær fotokurs

Peder og Sture fra Se og Lær fotokursDet har vært en lang reise for oss i Se og Lær. Fra vi hadde en ide om Se og Lær fotokurs og det å dele vår fotokunnskap og ikke minst vår fotoglede med andre. Vi vil gjerne beklage at websiden i løpet av våren ikke har fungert optimalt. Det å lage et websted som dette har vært mer utfordrende enn vi hadde trodd, men med god hjelp av venner og kjente fungerer siden nå fint!
Og vi er nå klare for å begynne å fylle opp siden med innhold. Vi jobber nå med å lage vårt ”grunnkurs” i foto som vil gi deg et godt kunnskapsgrunnlag. Kurset vil som våre andre kurs bli bygd opp med en blanding av video, bilder, tekst og quiz slik at du på en enkel måte kan teste kunnskapen din.

Vi jobber også med å lage Photoshop Elements 10 kurs og et kurs for nye Photoshop CS6. Det vil komme flere foto og video kurs i løpet av sommeren og høsten.

Med vennlig hilsen

Peder og Sture

Se og Lær Fotokurs


Sommertilbud 1 år for kr 690,-