Posted on

Opptaksmodus

Hvilket opptaksmodus du bruker på kamera er utrolig viktig for resultatet. Vi må ta noen valg om hva vi ønsker å oppnå. Ønsker du å fryse bildet eller få med deg stearinlyset som brenner, kreves det forskjellige opptaksmodus for å oppnå bildet du ser for deg.

Denne delen er laget med Canon-kamera, men det meste av hva du lærer i denne delen er likt selv om du bruker et annet kameramerke. Ting kan ha et annet symbol eller et litt annet navn og kanskje finnes knappen et annet sted på ditt kamera, men funksjonene er hovedsakelig helt like. Vi forklarer hva noen ting heter på andre kamera, men ikke alt. Vi jobber med et tillegg til denne delen hvor du vil se hva det heter på andre kamera.

 [private]

Opptaksmodus 1

Du lærer hva som ligger bak bokstavene P – A (Av) – S (Tv) – M – B og hvordan du kan bruke kamera mer kreativt ved å bruke manuelle eller halvautomatiske innstillinger.

 

Your Score:  

Your Ranking:  

Opptaksmodus 2 

Lurer du på hva symbolene betyr og hvordan de virker finner du svaret her. Du lærer hvilke du bør bruke til ulike siutasjoner.

Your Score:  

Your Ranking:  

[no_access]

For å se dette fotokurset må du være kursmedlem hos Se og Lær, og logget inn.

Hvis du ikke er medlem så kan du lett få tilgang til alle kursene ved å melde deg inn. Du kan da se alle våre fotokurs, videovideo og etterbehandlings kurs hjemme i din egen stue og lære av erfarne fotografer og pedagoger.

Peder og Sture håper du er klar til å bli med og lære å ta bedre bilder.

Ta kur med Se og Lær nå
[/no_access]