Peder Songedal

Hei 

Mitt navn er Peder og jeg er grunder av Se og Lær. 

Jeg jobber nå med å videreutvikle Se og Lær- en markedsplass for onlinekurs til å bli den beste leverandøren av onlinekurs og E-læring i Norge. 

Det viktigste for meg er at brukerne får den beste læringsopplevelsen som mulig. 

Min historie 

Jeg er en Notodden-gutt som etter et supert år på Sogndal Folkehøgskule, valgte å studere i Rochester, England hvor jeg tok en BA (hons) i reklamefoto. Etter endt studie bosatte jeg meg i Oslo hvor jeg siden 1999 har drevet reklamefotostudio og jobbet med flere større bedrifter i Norge: Prior, melk.no, Hyundai, Apple, Canon, Hydro, Subaru og Ringnes.  I tillegg har jeg dyrket det kreative og hatt utstillinger både på Fotografiens hus og Nordic Light.  Jeg var i flere år sponset av Apple og Canon og har holdt mye kurs og foredrag for begge inne foto og digital bildebehandling. 

Fra 2012 har jeg jobbet mer med utvikling av Se og Lær, og fikk endelig brukt det jeg lærte når jeg gikk på datalinjen på videregående. I starten var mye av jobben å tilegne meg kunnskapen som vi trengte for å lage websiden og spesielt læringsdelen av www.seolær.no 

Det å utvikle en pedagogisk plattform sammen med Sture har vært en utrolig spennende jobb og vi føler nå at vi har funnet løsningen. Nå jobber vi med å drive Se og Lær på en god måte. Tiden fremover går til å finne nye spennende kursholdere og markedsføring av kursene. 

Hvorfor har jeg klart det

Jeg tror at mye av grunnen til at jeg har klart å bygge opp først et reklamestudio og Se og Lær er tiden i Notodden Speidergruppe. Her lærte jeg at med ved å stå på, ta ansvar og lede så kan man få til mye. Så stor takk til Svein og Finn for at dere ga meg ansvar og lot meg prøve meg som PEF og speiderleder.

Så med mye hardt arbeid, mer tålmodighet enn jeg liker og litt flaks har jeg vært så heldig at jeg har skapt en arbeidsplass. Og med litt mer flaks kan det bli arbeidsplasser til flere. Jeg er ikke blitt rik, bor alene og har en gammel Skoda Oktavia- men jeg har det supert på jobb, og skaper noe som hjelper andre.

 

Peder Songedal

 

Hvis du lurer på noe er det bare å ta kontakt!

Peder sine egne kurs: Photoshop og Foto Grunnkurs

Peder Songedal sin webside www.songedal.no

Les mer om  hva Se og Lær er her

Peder Songedal Grunder av Se og Lær- en markedsplass for onlinekurs
Peder Songedal Grunder av Se og Lær- en markedsplass for onlinekurs

Hvis du ikke har gjort det enda ta en titt på et utvalg av vår kurs her:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.