Se og Lær Produksjon

Har du en kurside, men du vet ikke hvordan du skal lage det? Vi i Se og Lær ønsker å hjelpe deg på alle måter vi kan med å lage kurs! Med alt fra gratis råd, veiledning og evaluering av det du gjør, til det å sette deg i kontakt med mennesker som kan hjelpe deg med å produsere. Men, for å gjøre dette enda enklere har vi startet opp Se og Lær Produksjon slik at det virkelig skal være enkelt å lage online kurs.  

Hva kan Se og Lær Produksjon hjelpe med?

Selv om du er glimrede kursholder, er det ikke sikkert du er like glad i alle deler av det å lage et online kurs. Så vi kan hjelpe deg med deler eller alt du trenger for å få kurset klart og frem til deltakerne.  

Planlegging

Selv om vi gjerne kommer med råd og innspill til hvordan du kan lage et godt kurs helt gratis, kan vi også sette oss ned med deg å lage et opplegg helt fra grunnen av.  

Innspilling av video

Det er ikke så vanskelig å spille inn video i dag, men alt med lys, lyd og kamera er ikke alltid så lett som man skulle ønske. Noen kursdeler er også vanskeligere en andre og filme. Vi kan hjelpe deg med deler eller hele produksjonen.  

Redigering av video

Selv et enkelt kurs krever redigering for å bli et godt kurs. Vi kan bistå deg med redigering av lyd og video slik at kurset får den proffe følelsen du ønsker.  

Publisering

Det er kjempeenkelt å legge inn kurs på Se og Lær, men hvis du ønsker hjelp med det så er vi her.  

Hva koster det?

Alle prosjekter er forskjellige, så vi kan dessverre ikke gi en standard pris. Bruk kontaktskjemaet eller ring oss så skal vi komme med et meget godt tilbud.  

Hvilke andre muligheter har jeg til å få hjelp?

Det er mange måter å finne den rette til å hjelpe deg og her kommer noen tips:  

Din lokale fotograf lager nok også video

  • Kjenner du en i fotoklubben eller en ivrig videoamatør?
  • Ta kontakt med andre som lager online kurs til Se og Lær
  • Redigering kan enkelt ”outsources” til utlandet
  • Tenk på hvem du kjenner, ofte blir jeg overrasket over hvor hjelpsomme venner og kjente er når man spør om noe man brenner for.
  • Spør oss og så kan vi hjelpe deg i riktig retning
PS: Husk vi gir deg gjerne gode tips rundt alt dette helt gratis.   Les mer om å publisere dine kurs på se og lær her