Posted on

Se og Lær Fotokurs hos Japanphoto

Japanphoto har etter en lengre vurdering valgt Se og Lær Foto som partner for nettbaserte fotokurs. Fra og med torsdag 15.11.2012 kan man kjøpe tilgang til Se og Lær Fotokurs sine kurs hos Japanphoto som er Norges største butikkjede innen foto.

 Japan Photo selger Se og Lær Fotokurs

For oss som lager Se og Lær Fotokurs er det utrolig moro og et tegn på at vi gjør noe virkelig riktig for å spre fotokunnskap og fotoglede. Vi er kjempeglade for alle mailene vi har fått med konstruktive tilbakemeldnger fra brukere, som har gjort at vi har kunnet lage bedre og bedre kurs. Og vårt mål er at kursene som kommer skal bli enda bedre. Samarbeidet med Japanphoto vil gi oss innpass i et system med mye kunskap om foto og hvilke utfordringer fotoamatører har

 
Vi har fått laget en fin boks som inneholder en kode som brukes til å få tilgang til Se og Lær Fotokurs. Trenger du en julegaveide? Nå har du muligheten til å gi bort fotokunnskap og få glede av å se bedre bilder.
 
Peder skal tilbringe torsdag og fredag på messe hos Japanphoto Lillehammer så ta gjerne en tur innom hvis du er i nærheten. Det blir en gratis workshop hver dag.
 
Kursene blir i disse dager sendt ut til alle Japanphotos 20 butikker og kjenner vi Japanphoto rett så blir det et godt introduksjonstilbud.
 
Vi vil si tusen takk til Stephan Stein, Christian T. Helle og Morten Reiten for at dere viser oss denne tilliten og vi gleder oss til  dele vår felles fotokunnskap og fotoglede med det norske folk. 
 
Hilsen 
 
Peder Songedal og Sture H. Vareide