Vilkår og brukerbetingelser for Seoglær.no

Vilkår og brukerbetingelser for Seoglær.no 

Definisjoner

Nettstedet – gjelder seoglær.no, Se og Lær AS

SL – Se og Lær AS

Medlemmet – gjelder medlemmer av Se og Lær AS

 

Medlemskap

 

– Startdato

Vilkårene trer i kraft på datoen du godtar dem ved å fylle ut opplysningene for å registere gratis eller betale medlemskap til Se og Lær AS.

 

– Betalingsvilkår

Medlemskap betales ved registreringen hos Se og Lær AS. Avgiften inkluderer tilgang til internettvideoer for visning på nettstedet og inkluderer tilgang til flere funksjoner som blir lagt til i løpet av medlemskapet.

Abonnementet kontrolleres av Se og Lær AS og vi forbeholder oss retten til å foreta endringer uten varsel, grunnet av markedsforhold, produsent eller problemer hos våre underleverandører. 

Medlemmene er ansvarlige for betaling av årsavgiften eller månedsavgiften på tidspunktet for fornyelse. Hvis et kredittkort avslås eller en betaling ikke er gjort av medlemmet, kan Se og Lær AS etter eget skjønn umiddelbart suspendere eller avslutte medlemskapet.

Ved bruk av faktura tar Se og Lær AS et fakturagebyr på kr 69,- Se og Lær AS forbeholder seg retten til å avise kunders ønske om faktura.

Selv om alle forholdsregler vil bli tatt for å hindre nedetid, vil medlemmene ikke ha rett til kreditt eller refusjon når nettstedet har nedetid eller er utilgjengelig.

Medlemmet er selv ansvarlig for datamaskin, bredbåndslinje og annet utstyr og tjenester som er nødvendig for å få tilgang til nettstedet. I tillegg er medlemmene ansvarlige for alle tilgangsendringer realtert til onlinetjenester, telefonselskaper, eller internetttilbydere som brukes i å få tilgang til nettstedet.

 

– Under 18 år

Medlemmer under 18 år vil ikke ha tilgang til noen videoer som inneholder nakenhet. Alle under 18 år må ha foreldrenes samtykke for å være medlem.

 

– Oppsigelse gjort av medlemmet

Du kan avslutte medlemskapet til enhver tid, det vil også avslutte disse vilkårene. For å avslutte medlemskapet, kan du enten sende oss en E-post eller la ditt medlemskap utløpe ved fornyelsesdato. Etter å ha mottatt din oppsigelse, vil Se og Lær AS stenge kontoen. Ingen refusjon vil bli gitt hvis du velger å avslutte medlemskapet midtveis gjennom årsabonnementet.

 

– Oppsigelse gjort av Se og Lær AS

Se og Lær kan avslutte medlemskapet når som helst i tilfelle et brudd på denne avtalen utført av medlemmet eller noen som bruker medlemmets brukernavn. Se og Lær etter kan også, etter eget skjønn, avslutte denne avtalen når som helst og uten grunn og kan nekte tilgang til Se og Lær med eller uten varsel til enhver bruker. Ingen refusjon vil bli gitt.

 

– Medlemmets ansvar

Medlemmet gis ikke anledning til å autorisere mindreårige eller voksne for å få tilgang til sin medlemskonto. Medlemmet er ansvarlig for overvåking av all bruk av sitt brukernavn og aksepterer eventuelle handlinger som tas i forhold til sin brukerkonto hvis medlemmets brukerkonto brukes av en mindreårig.

Medlemmet er ansvarlig for å holde sine passord og kontoopplysninger fortrolige. Medlemmet plikter å varsle Se og Lær AS om uautorisert bruk av sin konto, brukernavn, passord, konto eller noe annet sikkerhetsbrudd.

Se og Lær AS er ikke ansvarlig for tap eller skade som følge av at medlemmet ikke overholder disse vilkårene. 

 

– Copyright

For alle videoer og fotografier produsert for nettstedet forblir opphavsretten hos Se og Lær AS.

 

– Endringer på nettstedet

Se og Lær kan gjøre endringer i innholdet på nettstedet uten forvarsel, men vil tilstrebe å varsle dersom vedlikehold eller annet arbeid må utføres. 

 

– Pengene tilbake-garanti

Medlemmer må avbryte medlemskapet innen 30 dager etter registreringsdato for å få refusjon.

100% pengene tilbake-garanti kan bare brukes én gang per person, per selskap eller per institusjon.

100% pengene tilbake-garanti gelder ikke ved fakturakjøp eller ved kjøp andre steder en www.seoglaer.no sin webside.

 

Personlig informasjon

På noen av Se og Lær AS sine websider kan du bestille produkter og gjøre forespørsler med referanse til innholdet på nettstedet. De typer informasjon innsamlet på disse sidene er navn, adresse, kontaktperson og faktureringsinformasjon, transaksjons- og kredittkortinformasjon. Alle personlige opplysninger vi innhenter fra deg for å fullføre transaksjoner og behandle noen av kjøpene brukes kun for å kommunisere tilbake til deg, oppdatere deg på vår tjeneste og fordeler, for å gi deg informasjon om våre produkter og kampanjer og for å støtte din bruk av våre tjenester. Du har alltid rett til å velge å ikke gi opplysninger om deg selv til Se og Lær AS. Hvis du velger å ikke gi slik informasjon, kan medlemskapet bli begrenset på hva som er tilgjengelig på nettstedet og du vil ikke bli informert om eventuelle kommende arrangementer. Medlemmer kan avstå fra å motta nyhetsbrev og oppdateringer ved å klikke på unsubscribe-koblingen i noen e-poster sendt fra Se og Lær AS. 

 

Kredittkort og online betaling

Se og Lær lagrer ikke noen kreditt- eller debetkortopplysninger. Opplysningene brukes kun til å behandle betalinger og beholdes ikke for noe annet formål. Opplysningene kan kun utleveres til vårt personale og til tredjepart involvert i gjennomføring av en transaksjon eller levering av bestillinger. Alle transaksjoner for Se og Lær AS  blir utført med PayPal, eller faktura. 

 

Support

Hvis du opplever problemer eller har spørsmål, vennligst kontakt support som tar sikte på å besvare forespørselen innen 24 timer. I kontortiden kan support bli kontaktet via kontaktskjemaet som finnes på nettstedet.