Excel Grunnkurs

 

Hva kurset gir deg

Ønsker du å beherske Excel så vil dette kurset være for deg. Hans Kristian Eide er en profesjonell kursholder og har holdt kurs for de store kurskjedene i snart 20 år. Han har en fantastisk evne til å forklare vanskelige emner på en enkel og forståelig måte. Engasjert og med godt humør geleider han deg gjennom dette kurset med stø hånd.

Kurset passer både for de som har jobbet litt med Excel og de som er helt nybegynnere. Uansett lover Hans Kristian at du vil bli en raskere Excel-bruker og spare masse tid i din regneark-hverdag.

Du får vite alle triksene du trenger. Hurtigtaster og smarte arbeidsmåter blir vist sammen med kunnskapen om det du faktisk må lære.

Læringsmetoden er i bruk av de største universiteter i verden og gir deg en god måte å styre din undervisningshverdag. Bruk litt tid på jobben, sett av litt tid før middag, se litt før du legger deg – du velger!

Mål

Målet med dette kurset er at du skal kunne bruke mange av de mulighetene Excel gir. Det gir et godt grunnlag for videre arbeid med Excel.

Om videoene

Videoene er på ca. 5 minutter hver. Der forklarer Hans Kristian først hva det er snakk om og viser deretter praktiske eksempler på bruken av det.

 

Modules