Fargerike hårstrikker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg har laget denne hårsstrikken til min datter på 12 år syntes alle jentene på skolen at den var staselig. Jeg vil derfor lære DEG å designe din egen hårstrikk. Alt du trenger er fargerike ulltråd, saks, tykt papir, noen perler, lim og din egen fantasi. Slipp sommerfarger inn i håret!

I introduksjonen vil jeg fortelle om målet for dette kurser, hvordan kurset er oppbygd, varighet på kurset, og jeg vil vise eksempler på hva du kan lage på egen hånd. Du vil få oversikt over alle redskap og materialer du trenger for produksjonen.

Hvis du er kjapp med å fatte og har erfaring, kan du starte med å produsere dine egne hårstrikker med en gang. Hvis du er nybegynner eller vil lære hvordan vi har løst små fallgruver som kan hindre for å oppnå en god kvalitet på smykket kan du bli med og følge med våre korte leksjoner videre.

1. I video 1 vil du få noen tips og forklaring på hva som er viktig å tenke på når du velger verktøy og materialer. 

2. I video 2 vill du lære å lage en base for pomponger og hvordan du kan lage fyldige fargerike pomponger av riktig størrelse.

3. I video 3 vil du lære hvordan du kan sikre pompongen uten synlige knyter og hvordan du kan unngå irriterende løse ender når du fletter trådene sammen, samt hvordan du kan splitte enden i flere fletter.

4. I video 4 vil du lære hvordan du kan sikre deler til hårstrikken slik at det blir praktisk å bruke den.

5. Oppsummering

Modules