Fagakademiet

Fagakademiet logo

Se og Lær AS og Fagakademiet har inngått et samarbeid slik at du får kurs til redusert pris!

Vi gir deg som medlem av Fagakademiet 10% på alle våre kurs.

Vi ønsker spesielt og anbefale “Skriv bedre” som er et kurs spesiallaget for deg som ønsker å skrive bedre på jobben. Kurset er laget av Fagakademiets kursholder Ragnar Eriksen.

 

Det gis rabatt på prisen som står her. 

Normalt legges rabatten din automatisk til, men hvis det ikke skjer bruk rabattkode ” fagak” for å få rabatten. Rabatten gjelder ikke kurs som er på salg.

 

I “Skriv bedre” vil du lære:

Kurset gir deg en praktisk opplæring i hvordan du kan skrive bedre på jobben.

Kurset bruker eksempler fra offentlige tekster og private bedrifter, vedtak, e-poster og brev. Eksemplene fungerer på to måter: I første omgang ser vi på originalteksten og kommer med forslag til forbedring. Deretter forklarer vi hva som er endret – og hvorfor. I tillegg lærer du hvordan du selv kan endre teksten din.

Nordmenn som skriver fortsetter å gjøre de samme feilene gang på gang. I grammatikkdelen setter vi en stopper for dette.

Du vil merke at alt er praktisk lagt opp. Ingen høytflygende teorier – kun konkrete teknikker og knep som du kan ta i bruk med en gang.

Etter hver fullførte leksjon, må du svare på noen enkle skriveoppgaver. Du får også en rekke oppfølgingsspørsmål du kan besvare på nettet. I tillegg kan du når som helst sende inn spørsmål og delta på forumet vårt.

Månedens skriveråd på e-posten din

Læring er endring av adferd. For å hjelpe deg i jobbhverdagen, tilbyr vi månedens skriveråd. Om du ønsker det, får du hver måned en e-post med ett skriveråd. Skriverådet er både en påminnelse og en repetisjon av kurset. Tilbudet varer i ett år.

Inkludert i dette kurset får du:

ett års oppfølging med ett skriveråd i måneden
personlig oppfølging under hele kurset
oppfølgingsspørsmål, innsendingsoppgaver eller quiz etter hver leksjon
29 leksjoner
tilgang til kursene på livstid
iPhone-, iPad- og Android-kompatible kurs
diplom når du har fullført
60 dagers garanti

 Det gis rabatt på prisen som står her.

Normalt legges rabatten din automatisk til, men hvis det ikke skjer bruk rabattkode ”innomag15” for å få rabatten.