Lær og ta bedre bilder

Har du lyst til å ta bedre bilder?

 

Se og Lær Fotokurs ønsker å lære deg foto, bildebehandling og video hjemme i din egen stue på norsk. Kursene er laget i samarbeid mellom proff fotograf og pedagog med lang erfaring fra media og kommunikasjon og fotoundervisning, med et mål om å lage de beste fotonettkurs på norsk.

Med våre fotokurs ønsker vi at du selv skal velge hva du ønsker å lære, når du ønsker og i ditt eget tempo. Du kan når som helst trykke pause eller spole tilbake og se noe på nytt. Hvis du ønsker å teste om du har forstått innholdet, har vi laget små tester du kan ta.  Noen steder kan du også laste ned bildene vi har jobbet med i leksjonen og gjøre oppgaven med de samme bildene.

Vi bruker videoer som viser akkurat hvordan bildene er tatt og du får se det ferdige bildet. Kursene holder en lett og folkelig stil, men er pedagogisk oppbygd slik at du skal få mest mulig ut av kursene. Slik at du får følelsen av at du har din egen instruktør hjemme i stua.

Og lurer du fremdeles på noe så har vi live websending hver måned og et forum hvor du kan vise bilder, stille spørsmål og diskutere foto. Alt dette til en fast lav års- eller månedspris.

[ois skin=”Salg-Maned1″]

Delta helt risikofritt! Vi er så sikre på at du vil like kursene at vi gir deg 30 dagers 100% pengene tilbake garanti.

[videoembed type=”vimeo” align=”alignleft” width=”450″ height=”253″ url=”https://vimeo.com/54587344″ id=”0″]


Fotokurs skal være enkelt og morsomt! Med våre fotokurs vil du hjemme i din egen stue lære å ta bedre bilder.

 

Denne videoen gir deg en smak på hva du som kursmedlem vil få.

 

Tilgang til alle kurs får du nå fra kun kr 99,- pr. måned! 

Fullpris for 1 måned kr 140,- 

 


Ta kur med Se og Lær nå

 

Se og Lær AS holder til i eget studio på Ensjø i Oslo og ble våren 2012 startet av Peder Songedal og Sture H. Vareide.

Peder er fotograf og har vært sponset av Canon og Apple. Han har en bachelorgrad i Reklamefoto og har drevet eget studio siden 1999. Han har blant annet holdt kurs og foredrag for Aftenposten, VG, Canon, Apple, Fotovideo, Interfoto, Fotophono, Norske Reklamefotografers Forening, Norges Fotograf Forbund og Oslo Kameraklubb.

Sture er utdannet lærer, han har jobbet som pressefotograf og med informasjonsfilm. Sture har i 7 år undervist foto og video på medier og kommunikasjon på videregående skole. Nå leder han FotoVideo-linja på Rønningen Folkehøgskole.

Målet med Se og Lær er å formilde den fotogleden vi selv har. Det er ikke vanskelig å ta gode bilder, men det kreves litt kunnskap og det ønsker vi å gi deg hjemme i din egen stue.

Du får tilgang til alle kurs som kommer på seoglær.no, så lenge du er medlem. Er det noe spesielt du ønsker å lære? Fortell oss det og vi vil se hva vi kan gjøre, slik at du lærer å ta de bildene du ønsker.

Tilbudspris på Se og Lær Fotokurs

Nå koster det  kun 990,-(abonnement)
for kursmedlemskap i et helt år!!!

 Full pris for et år 1690,-

Normal pris for en måned 140,-


[ahm-pricing-table id=328 template=style2-gray]

Se og Lær