Docken – rask adgang til programmene!

Preview

Docken finner du alltid nederst i bildekanten din.  Det er her du kan legge til favorittprogrammene dine.  Dermed er det bare et enkelt klikk, så er du i gang der du vil, enten for å skrive et notat eller se på bildene dine.  Legg til programmer – eller fjern når du vil gjøre forandringer.  Du mister ingenting!

 

Back to: Se og Lær Mac > Det grunnleggende

3 thoughts on “Docken – rask adgang til programmene!

 1. Jeg finner det irriterende rotete å logge seg inn på de leksjonene man ønsker å følge. Stort sett er det ny kjøpelenker som kommer opp, og det er irriterende når man har kjøpt og betalt kurset.
  Karakter 1-

  Harry Brenna

  1. Hei Harry jeg beklager at du opplever det slik. Men jeg tror problemet du får med innlogging på siden kommer av nettleseren din, den er nok satt opp til ikke å ta i mot informasjons kapsler (Cookies) dette gjør at datamaskinen din ikke husker at den er logget inn. Dette er noe jeg kan hjelpe deg med hvis du ringer meg på 22372233.

   Jeg takker også for tilbakemeldingen rundt informasjonen om andre kurs på høyre side, dette er noe vi skal vurdere om vi skal endre på når man er logget inn på et kurs.

   Hvis det er noe så bare ta kontakt med meg så skal jeg hjelpe deg!

   Hilsen

   Peder Songedal

  2. Nessea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.